lørdag 11. oktober 2008

Delvis hjernevasking

Hva gjør man når Elixia dama ringer deg og utbryter, som om dere har kjent hverandre i åresvis i stedet for de få minuttene dere møttes ved Elixia boden "Heeeei, hva skal du gjøre i dag da? Det er (navn) fra Elixia!"
Eh jeg-... skal ikke noe spesielt, bare slappe av

"Neimen så deilig da, du vil ikke ta deg en tur ned på Elixia snart, du husker vel at du hadde de tre gratis dagene å trene på?"
Ja, hadde ikke glemt det, veldig bra tilbud
"Fint! Når passe det å trene på Elixia da? I morgen, torsdag og fredag? Torsdag, fredag og lørdag? Fredag, lørdag og søndag? Hmmm...? HmmM?
Vet ikke jeg, blir litt vanskelig med skole og sånn, må jeg bestemme det nå og
det være tre dager etter hverandre?
"*Utålmodig* Jahhh... *plutselig med samme ivrige stemme* men det går jo å trene på Elixia neste uke også, og uken etter der og uken etter der igjen!"
Nei, nei, nei... det passer vel på torsdag, fredag og lørdag...
"Kjempe bra! Da kommer du ned på Elixia torsdag og får kortet ditt. Spør etter meg! Hade bra!"

Hva gjør man når man drar ned på torsdagen og Elixia damen bestemmer seg for å gi deg en liten omvisning? Hun stiller standard spørsmål, som i og for seg er greit, men klarer alltid å koble svaret til Elixia. "Har du jobb? Mye skolearbeid? Er du singel? Hvis ikke, har du jo masse tid til å trene på Elixia. Hvilken skole går du på? Om skolen ikke er langt unna, er du jo kjempe lett å komme seg til Elixia!"

Ja, og hva gjør man da, når treningsstudioet er kjempe kult og du får lyst til å begynne der, og alikevel grøsser, når du hører Elixia damen rope etter deg på veien ut "Hva synes du om Elixia da?" *Mumler* Fint her "Supert! Jeg ringer deg på mandag!"

Enda verre, hva gjør man når man igjen ser en Elixia bod ved busstasjonen og dama stopper deg, som er sliten i hodet, og sier at du må, , bli medlem av Elixia?...
Du slenger henne ned i bakken, mens du ler som en gal hyene for så å rive en trebit ut av boden og smashe ned hele dritten.

Eller...

så sier du "Nei, men var akkurat og trente der, kanskje jeg blir medlem" vandrer rolig ned til bussen og tenker for deg selv, så mye for å ikke la seg hjernevaske...

Ingen kommentarer: