tirsdag 2. juni 2009

Jeapordy. Hva har du egentlig å tape?

Et brett med overfylte ikke-så-delikat utseende muffinsformer... en gradvis solbrent rygg... Yes, man! En morsom film...

Spørsmålet og det endelige/eller kanskje ikke så endelige svaret er; Hva kan en typisk fridag inneholde?

For nå har vi hatt fri en stund... faktisk har vi så mye fri fra skolen og dasse-timer at en skulle trodd at det allerede var sommerferie (med unntak av obligatorisk oppmøter på skolen for å se en film i ny og ne).

Og jeg føler at jeg må ta meg litt til rette for å bagatellisere det lille følelsesmessige utbruddet som resultat av avlyst Depeche Mode konsert *gnmf*. Spesielt når det er så flott vær og så mange andre muligheter i sommertiden.
Ja, vi har bl.a Norwegian Wood 14. juni (en annen sjanse til å se Keane!!!), Antony and the Johnsons m/operaorkesteret 9. august og sist, men ikke minst, Øyafestivalen 09(!) 11.-15. august (Röyksopp, Mew, Fever Ray, Datarock, Tommy Tokyo & Starving for my Gravy, Grizzly Bear++) Ahhhh....
Selvfølgelig finnes det også andre ting å gripe seg fast i en musikk da. Som f. eks Jobb, jobb, jobb, en liten hyttetur og en Norgestur (noe som i og for seg ikke er så ille heller).

Ellers kan man jo utnytte mulighetene og følge med sommerbrisen... Vosj... vosj... VOSJ!

Ingen kommentarer: