tirsdag 11. november 2008

Splittet person tendenser

La oss si vi har to personer:
Den ene befinner seg på skolen. Stort sett gjennom hele dagen er hun fryktelig trøtt. Joda, hun klarer seg gjennom timene, men det er vel mer i en slags zombie aktig tilstand hvor hun ikke klarer å oppfatte alt. Ellers på skolen prøver hun å holde motet oppe. Dessverre er ikke dette så lett når hodet bare surrer og går. Det er vanskelig å ikke tenke på alt hun gjøre i stedet for hva hun heller kunne brukt tiden på.
Den andre personen er hjemme. Ja, ja, det kan hende hun krasjer på sofaen etter en lang skoledag fordi hun vet hun må gjøre lekser. Men det kan også hende hun i stedet snakker med venninner og gleder seg til helgens forløp. Poenget er at denne personen generelt er mer avslappet, i bedre humør og mye lettere å komme overens med enn den første.

Nå kommer det morsomme, for disse to personene er egentlig én og samme. Og denne ene personen er så heldig at hun har en til tider zombie-aktig tilstand på skolen, hvor mesteparten av personene hun møter i hverdagen er. Mens først etter skolen slapper hun av og føler at hun er noenlunde sitt samme gamle. Og når dette skjer spør hun seg selv, er jeg den eneste som har det slik?

Ingen kommentarer: