tirsdag 26. august 2008

En gåte?

En slapp jente drar til det lokale treningssenteret for å hente hengelåsen til skapet sitt. Hun drar etter skolen som slutter kl 14, men er på vei hjem så sent som kl. 16.30. Å hente en freakings hengelås er jo en lett sak, hva har hun brukt all tiden på?

Svar: Jenta var slapp og fikk for seg at hun kunne trene seg til mer energi (noe som ved visse annledninger funker). Dessuten må hun bruke et klipp på treningskortet for å komme seg inn i garderoben, hun bestemmer seg for å slå to fluer i en smekk.

Slappe folk er treige i oppfatningen; det tar en god stund før jenta klarer å sose seg ut til styrkerommet. Treninga tar 45 min. (skuffende innsats er det også). Så var det inn i garderoben igjen for å skifte. Plutselig ser jenta seg i speilet og håret ser ut som en parykk fra Grease, hun fukter det slik at hun ikke ser ut som en sliten boms på bussen. Nok en gang tar det en stund før hun kommer seg ut. Til bussen bærer jenta en halv-full sekk og en tung, tung pose som akkurat ikke passer i sekken. Endelig framme ved bussen kl. 16. 30.

Dette var den korte versjonen av svaret... Og alt for en søren-meg-så-irriterende-hengelås!

Slitsomme dager; jeg har mange fler i vente...

Ingen kommentarer: