mandag 9. juni 2008

Dårlig timing

Jeg blir frustrert...

På den ene kanalen er det Top Model USA, hvor jentene er syltynne, men blir kritisert for valker de har her og der. (Jeg ser egentlig bare på det fordi jeg heier på en jente med Asparges-syndrom som faktisk er drit-pen... go alle som skiller seg ut!)

På den andre kanalen er det Slankekrigen USA. (Jeg bare skipper litt fram og tilbake på den kanalen)

Kan jeg ikke bare få nyte sjokoladen min i fred?

4 kommentarer:

Mairim sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Monica sa...

Hun på top model er autist eller noe. Jeg må innrømme at jeg for det meste blir sittende å se på top model, men det hindrer meg ikke å nyte en deilig sjokolade for det. Skal jeg ha dårlig samvittighet? Velger å ikke ha det:D Jeg vil heller dø lykkelig og ha inntatt akkurat den maten jeg vil og unnet meg det, enn å dø uten å ha spist det jeg vil. Vel, alt i underholdningsbransjen er ren reklame og manipulerende, men jeg må krype til korset og innrømme ydmykt at det er god underholdning:D Ha en strålende helg, og du har forresten fullt samtykke fra meg til å nyte sjokoladen din i fred:D!

liselese sa...

Jeg er faktisk fult klar over at asparges er en grønnsak, men det ér fortsatt noe som heter asparges-syndrom av den grunn:P. Da er det noe som er galt med oppbyggingen av ryggraden slik at man blir hengslete og dårlig proposjonert.

Takk Monica for ditt samtykke... prøver å tenke slik selv. Ble bare litt irritert da en av dommeren sa til en av de nesten-anoreksia-tynne modellene at hun bl.a hadde tjukke lår i det øyeblikket jeg skulle ta en bit av sjokoladen:S!

Monica sa...

Haha.. skjønner hva du mener, Lise! Kanskje jeg husker feil, syns at det var en eller annen som var autist eller noe, men det beviser jo kanskje bare godt hvor lite jeg EGENTLIG bryr meg om top model, men jeg heier på de som ikke er som alle andre! Og forresten er alle sammen utrolig tynne, så jeg skjønner ikke hva som skal til, er det virkelig meningen at alle sammen skal være vandrende skjeletter?